Connect with us

Travtips

”Jag tycker det är rena lyxlivet”

Published

on

” I fjol tog Ulf Ohlsson sin 6 000:e seger i ett travlopp.  Under en lång tid har han tillhört en av landets mest framgångsrika och hårdast arbetande kuskar ” och samtidigt behållit den genuina känslan för sitt yrke.  ” Jag kör alla lopp. Även”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending