Connect with us

Travtips

Ska försöka ge henne ett smyglopp i V75-1

Published

on

” Johan Untersteiner är en av landets allra bästa travkuskar och tränare. Med Expressen Premium får du nu ta del av hans tankar kring lördagens V75-omgång. Vem är Johan Untersteiners bästa chans ” och bästa spik” ” Expressens travredaktion jobbar sten”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending