Connect with us

Travtips

”Jag är bedrövad över hans bortgång”

Published

on

” Hästkarlen, filantropen och storspelaren Barney Curley, 81, är död. Curley pekas ut som hjärnan bakom en av historiens mest uppmärksammade spelkupper 1975. ”Jag är bedrövad över hans bortgång”, skriver jockeystjärnan AP McCoy på Twitter.  ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V86 tips: Jackpotspikar – går knappast att stoppa

Published

on

V86 tips: Jackpotspikar – går knappast att stoppa
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Öppnar för jätteskräll: ”Jag förväntar mig det”

Published

on

PremiumExpressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Med Expressen Premium får du V86-snacket med: ? Lättlästa och genomarbetade tränarkommentarer ? Uppskattade Tidsranken ? Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag litar inte helt på min storfavorit

Published

on

V86-tips med Magnus A Djuse inför omgången på
Läs mer här

Continue Reading

Trending