Connect with us

Travtips

ATG:s nya satsning: ”Spännande lösning”

Published

on

” V64 Xpress är ATG: s nya satsning på fredagskvällar. Sex lopp från två banor på sextio minuter med förstärkt sändning i ATG Live är upplägget. – Vi har onsdagarnas Xpress på V86 som ett gott exempel och känner att samma snabba koncept på fredagarnas V”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending