Connect with us

Travtips

Fredrik låg bakom jättevinsten på V75

Published

on

” Han kör isbrytare och har spelat på trav i över 30 år. När V75 avgjordes i lördags satt äntligen storvinsten. Utdelningen: Totalt 7,8 miljoner kronor och över en miljon tillbaka till varje andelsköpare.  – De andra är så klart väldigt glada, säg”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending