Connect with us

Travtips

Sportchefens pik mot popstjärnan

Published

on

” Fotbolls-VM, Per Gessle och Corona har satt käppar i hjulet för Halmstadtravet tre år i rad.   Fjärde gången gillt i år”Nästan, men inte riktigt.  Samtidigt som årets upplaga av Sprintermästaren har hemmasonen Gessle återigen bokat in en sp”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending