Connect with us

Travtips

Det ser ut att bli spets för draget

Published

on

” Varje onsdag inför V86 kan du ta del av travexperten Fredrik Pettersson Wentzels bästa drag med Expressen Premium. I kväll avgörs omgången på Lindesberg.  Här är Fredrik Pettersson Wentzels tio hästar du inte får missa i kväll. – Expressens tra”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending