Connect with us

Travtips

”Jag vill bara att mina kuskar utför sitt jobb professionellt”

Published

on

” Johan Untersteiner kör Zarenne Fas i Åby Stora Pris ” inte ordinarie kusk Magnus A Djuse. I podcasten”V75 lördag hela veckan”berättar tränaren Jerry Riordan om sin besvikelse på den unge kusktalangen. ” Jag vill bara att mina kuskar utför sitt ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending