Connect with us

Travtips

Stjärnan tillbaka efter mardrömssjukdomen

Published

on

” I vintras blev toppstoet Activated allvarligt sjuk. Efter ett tävlingsuppehåll på åtta månader var hon tillbaka igen i gammalt gott slag i helgen och vann V75 efter en rykande spurt. På lördagen väntar Stoeliten på Jägersro och tränaren Fredrik Wallin”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending