Connect with us

Travtips

Duon spikas i jakten på 41 miljoner kronor

Published

on

” Med spelexperten Fredrik Pettersson Wentzels V86-tips får du allt du behöver inför veckans omgång som avgörs på Åby och Solvalla ” som den här veckan kryddas med en fet jackpot på 41 miljoner kronor.  ” Stor genomgång av varje V86-avdelning med sp”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending