Connect with us

Travtips

”Inget snack om – vår bästa chans”

Published

on

” Stall Kolgjini brukar ha ett finger med i spelet när V75 avgörs på hemmabanan. – Det är inget snack om att Hannibal Face är vår bästa chans, hälsar Dante Kolgjini.   ANNONS: Köp din andel i Livesystemet ANNONS: Köp din andel i redaktionens l”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending