Connect with us

Travtips

Untersteiner tränar kvällens V86-spikar

Published

on

” Med spelexperten Fredrik Pettersson Wentzels V86-tips får du allt du behöver inför veckans omgång som avgörs på Åby och Solvalla.  ” Stor genomgång av varje V86-avdelning med spetsstrid och lopputveckling. ” Spelanalysen: Hur bra vinstchans har”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending