Connect with us

Travtips

Varningen: ”Känner mig inte slagen här”

Published

on

” V75-tåget rullar vidare till Värmland och Färjestad under lördagen. Expressen har som vanligt gjort mängder med intervjuer. Vi lyfter fram två lågprocentare och en betrodd som det låter uppåt på. ANNONS: Köp en andel i Expressens Premiumsystem ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending