Connect with us

Travtips

”För mig har han alltid bara varit min pappa”

Published

on

” Pappa Stig H var vass i sulkyn ” dottern Jenny har i stället valt ett liv i sadeln.  Därtill har hon en karriär som advokat vid sidan av.  Målmedvetenhet och hårt arbete är något som ligger i generna.  ” Jag har fötts med samma mentali”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending