Connect with us

Travtips

Draget: Så ska de utmana ATG

Published

on

” Förra veckan lanserade ATG sin nya tipsprodukt Big 9. Nu kan SportExpressen berätta om Svenska Spels motdrag i spelkriget. – Jag kan bekräfta att vi kommer med en ny spännande produkt, men jag kan inte avslöja när, säger Per Carlander på den statliga
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V86 tips: Jackpotspikar – går knappast att stoppa

Published

on

V86 tips: Jackpotspikar – går knappast att stoppa
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Öppnar för jätteskräll: ”Jag förväntar mig det”

Published

on

PremiumExpressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Med Expressen Premium får du V86-snacket med: ? Lättlästa och genomarbetade tränarkommentarer ? Uppskattade Tidsranken ? Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag litar inte helt på min storfavorit

Published

on

V86-tips med Magnus A Djuse inför omgången på
Läs mer här

Continue Reading

Trending