Connect with us

Travtips

”Går inte att leva med den rädslan”

Published

on

” Fatawu Abdallah var 19 år när han lämnade Ghana med för ett tryggare liv i Europa.  Resan har varit lång och farlig ” men i dag lever han ett annat liv. Hans stora hästintresse gav honom en tillvaro där han inte längre behöver vara rädd.  ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending