Connect with us

Travtips

Han ska vara med i segerstriden här

Published

on

” V75 är tillbaka på svensk mark och Jägersro bjuder in till bland annat finalen av Svensk Uppfödningslöpning. Magnus A Djuse kör i sex av de sju loppen och varnar för en lågprocentare i V75-5. Här är allt du behöver veta om Magnus uppsittningar, stjärn
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending