Connect with us

Travtips

Vädret: Travtävlingar flyttas

Published

on

Fredagens tävlingar med V75® skulle på fredag köras på Axevalla. Tävlingarna flyttas nu till Halmstad Anledningen är väderomställningar som riskerar att göra Axevallas bana otjänlig. I och med bytet av bana så är återbetalning av gjorda insatser möjlig
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending