Connect with us

Travtips

Segerjublet efter storloppsegern

Published

on

” Sylvesterloppet med över en halv miljon i förstapris avslutade V75-året.  Då skrällvann Dwayne Zet efter en sylvass avslutning.  – Jag kan inte tro att det är sant. Det är så jäkla kul. Det är en dröm, säger tränaren Oscar Berglund i V75 Dir
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending