Connect with us

Travtips

Festspäckad påskhelg väntar – här får du koll på vad som händer i Karlstad

Published

on

”Dominik Furch har varit en gigant i kvarsfinalserien mot Skellefteå. Foto: FREDRIK KARLSSONPåsken är här och det är en fullspäckad långhelg som väntar.Trav, semifinal i SM-slutspelet, dagsfest och äggjakt. Läs om det som händer i Karlstad här!”Vi ö
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Skåning vann 7,3 miljoner:”Tror inte att det är sant?”

Published

on

” Ingen hittade alla rätt på V75-omgången från Sundbyholm. En man från Skåne fick sex rätt men prickade in rätt Boostnummer. Systemet för 96 kronor gav 7,3 miljoner. – Man tror inte att det är sant. Först tänker man att det måste ha blivit något fel, s
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Fäller de flesta över upploppet

Published

on

” Mantorp kickar igång veckan med en trevlig V64-omgång. Vi tar tjuren vid hornen och spikar direkt i inledningen.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Vad fan hände – vi var helt chockade”

Published

on

” Jasmine Ising fick chansen att träna superentreprenörens travhästar.  Då satsade hon och sambon Patrik Fernlund allt, för om det var något hon visste så var det att ett liv med fyrbenta kompisar aldrig kan landa fel.  – Det har alltid varit
Läs mer här

Continue Reading

Trending