Connect with us

Travtips

Stor V86-guide: Spets och slut för jackpotspikarna

Published

on

” Med spelexperten Pär Gustafssons V86-tips får du allt du behöver inför veckans omgång som avgörs på Bergsåker och Solvalla. ” Stor genomgång av varje V86-avdelning med spetsstrid och lopputveckling. ” Spelanalysen: Hur bra vinstchans har hästarna se
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V75-tips med Magnus A Djuse inför omgången på Halmstad

Published

on

Premium: Efter tre veckors semester är Magnus A Djuse taggad. Omgången på Halmstad blir kuskchampionens första V75-lopp för året och han har flera fina chanser. Här är allt du behöver veta om Magnus uppsittningar, stjärnkuskens tipsettor och analyser av
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V75 chatt: Ställ din fråga till Magnus A Djuse

Published

on

V75 chatt: Ställ din fråga till Magnus A Djuse
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Svensk ferrari sänker många på upploppet

Published

on

?? 16 hästar bakom bilen och 2100 meter är det som gäller i Prix du Luxembourg. Som alltid på Vincennes är det nio hästar med framspår, och det är de rikaste hästarna i fältet som startar i främre ledet. Det finns många välkända ekipage i startfältet ochjag
Läs mer här

Continue Reading

Trending