Connect with us

Travtips

Magnus A Djuse om kusklivet och sambon

Published

on

” Magnus A Djuse hade ett succéår ifjol och körde in över 25 miljoner kronor.  Kusklivet innehåller dock ofta fler utmaningar än framgångar och då har sambon Susanne Frang varit en viktig stöttepelare.  – Jag är väldigt glad att jag har henne,
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V86 tips: Jackpotspikar – går knappast att stoppa

Published

on

V86 tips: Jackpotspikar – går knappast att stoppa
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Öppnar för jätteskräll: ”Jag förväntar mig det”

Published

on

PremiumExpressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Med Expressen Premium får du V86-snacket med: ? Lättlästa och genomarbetade tränarkommentarer ? Uppskattade Tidsranken ? Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag litar inte helt på min storfavorit

Published

on

V86-tips med Magnus A Djuse inför omgången på
Läs mer här

Continue Reading

Trending