Connect with us

Travtips

Klart: Han tar den tionde rosa biljetten

Published

on

” Admiral As får en rosa biljett. Reijo Liljendahls stjärna får den tionde platsen i storloppet. – En häst med stor kapacitet som nu ska möta den äldre eliten, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V75-tips med Magnus A Djuse inför omgången på Halmstad

Published

on

Premium: Efter tre veckors semester är Magnus A Djuse taggad. Omgången på Halmstad blir kuskchampionens första V75-lopp för året och han har flera fina chanser. Här är allt du behöver veta om Magnus uppsittningar, stjärnkuskens tipsettor och analyser av
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V75 chatt: Ställ din fråga till Magnus A Djuse

Published

on

V75 chatt: Ställ din fråga till Magnus A Djuse
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Svensk ferrari sänker många på upploppet

Published

on

?? 16 hästar bakom bilen och 2100 meter är det som gäller i Prix du Luxembourg. Som alltid på Vincennes är det nio hästar med framspår, och det är de rikaste hästarna i fältet som startar i främre ledet. Det finns många välkända ekipage i startfältet ochjag
Läs mer här

Continue Reading

Trending