Connect with us

Travtips

Stora optimismen med stjärnan: ”Bara positivt”

Published

on

Minst 45 miljoner till en ensam vinnare utlovas av spelbolaget ATG inför Breeders’ Crown-finalerna på Eskilstuna. Räkna med stort intresse och låt oss be att alla spelare kan lämna in sina system utan att det krånglar. Expressens tipsredaktion har tippat
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending