Connect with us

Victory Tilly

Victory Tilly var en varmblodig häst som vann många priser som exempelvis Oslo Grand Prix, Elitloppet och Åbys stora pris vilket är imponerande i sig, men när man har i tanken att han vann dessa tre under ett enda år, 2010, så blir det väldigt mycket mer imponerande. Detta med mycket annat gör att Victory Tilly är den mest vinstrikaste travhästen i Sverige. Stig H Johansson, som tränade Victory Tilly allra mest sa att det var den bästa hästen han haft.

Insprungna pengar: 37,7 miljoner
Segrar: 70 på 101 starter
Kuriosa: Victory Tilly var den första travhäst att spränga drömgränsen 1.09.0 när han vann på 1.08.9 över 1609m i vinsten på Nat Ray Trot i USA 2002.

Published

on

Continue Reading

Travtips

Tidiga V75-tips inför omgången på Åby

Published

on

” SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen. Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna. Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Åby.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Nobbad av Solvalla – körde in 71 miljoner

Published

on

” Hon nekades att bli proffs på Solvalla. När Catarina Lundström, 63, slutade var hon Sveriges framgångsrikaste kvinnliga travtränare någonsin. – Jag ansågs väl inte duga i början av karriären, säger Lundström.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Löjligt lågt tempo – ska inte gå att vinna”

Published

on

” Conrad Lugauer åkte upp till Bergsåker med ett mål, skaffa startpoäng med Ferrari Sisu.  Resultatet: Seger efter en sylvass spurt.  – Då ska man inte kunna vinna från sista position
Läs mer här

Continue Reading

Trending