Connect with us

Travtips

Experten: Miljondragen du inte får missa i kväll

Published

on

”V86 är alltid ett spel med hög potential.I kväll är det Bergsåker/Solvalla som delar på värdskapet och det finns ett par vassa favoriter, ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travhäst föll ihop död – andra fallet på två dagar

Published

on

Travhäst föll ihop död – andra fallet på två dagar Travhästen Glide For The Win föll plötsligt ihop och dog under uppvärmningen på Åbytravet på torsdagen, rapporterar Expressen. Hästen, som tränas av danske Bo Westergaard, skulle tävlat under kvällens V64-1.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travhäst död på Åbytravet

Published

on

Under onsdagen avled travhästen Rulle Roc på V86 i Åmål. På torsdagskvällen kom ett nytt dödsfall. Under uppvärmningen på Åbytravet föll hästen 8 Glide For The Win plötsligt ihop och dog. – Det är väldigt ovanligt. Tråkigt nog händer det för andra dagen
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Fräcka spikförslaget efter nya vinstsuccén

Published

on

De som köpte en andel på Edholms Chanssystem förra lördagen då V75 avgjordes i Eskilstuna fick en liten trivsam återbäring. Den totala vinsten uppgick till 219 500 kronor då systemet lämnades in fem gånger och 60 andelsköpare kunde räkna in 3 658 kronor på
Läs mer här

Continue Reading

Trending