Connect with us

Travtips

Experten bjuder på drag och avslag till V86

Published

on

”Bergsåker och Solvalla bjuder på en klurig V86-omgång.Experten Julia Björklund hissar och dissar.”Vinner trots bakspår, säger hon ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Matilde, 23, jobbar hos franske världsstjärnan”

Published

on

” Matilde Herleiksplass och Dreambreaker vann montéeliten på världsrekordtid.  Den 23-åriga norskan bor sedan fem år tillbaka i Frankrike. Där arbetar hon hos Jean-Michel Bazire och drömmer stort.   – Ett litet mål som jag har är att rida det”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Vi testar barfota nu – han får fyra getingar”

Published

on

” Det är midsommar och veckans V75-omgång avgörs därför på söndag.  Då kommer far och son Untersteiner fullt laddade till omgången – med flera intressanta hästar.  Lyssna på hur stjärnduon ser på sina chanser i veckans avsnitt av Untersteiners”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Har visat prov på styrkan som krävs

Published

on

” Det körs midsommartrav på Hagmyren där vi får se två försök till Hallsta Lotus-finalerna senare i sommar för kallbloden. Vinstmaskinen Lesja Odin blir stor favorit i avslutningen men jag väljer att gå emot.  Observera att första loppet drar i gån”
Läs mer här

Continue Reading

Trending