Connect with us

Travtips

Varvningarna är ett moraliskt bedrägeri

Published

on

” Att köpa en andel i ett system är bäst valuta för pengarna för den som vill satsa en hundring eller två och inte har riktig koll själv. Men varför har ATG stirrat sig blinda på omsättningen och glömt bort spelkundernas förutsättningar” Begränsa system”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending