Connect with us

Travtips

”Jerry frågade ”det tackar man inte nej till”

Published

on

” Magnus A Djuse kan kvala in Gareth Boko till Elitloppet i Gävle på lördag. Oavsett hur det går i helgen har kometkusken en styrning i storloppet. – Jerry Riordan frågade om jag vill köra Aetos Kronos och det tackar man inte nej till, säger 21-åringen.”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending