Connect with us

Travtips

Han tar revansch för den uteblivna Elitloppsbiljetten

Published

on

” Med spelexperten Fredrik Pettersson Wentzels V86-tips får du allt du behöver inför veckans omgång som avgörs på Åmål. ” Stor genomgång av varje V86-avdelning med spetsstrid och lopputveckling. ” Spelanalysen: Hur bra vinstchans har hästarna sett till ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Vinner – om han överlever spåret

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Bara att titta – där är vi före ridsporten”

Published

on

” Som hoppryttare hade han aldrig möjlighet att behålla de bästa hästarna.  Inom travsporten öppnades nya dörrar.  Med Oasis Bi fick Stefan P Pettersson uppleva en riktig stjärnhäst ” fullt ut.  ” Hade det varit en hopphäst så hade någon
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Equal To None fixade hemmaseger på V75

Published

on

Equal To None tog hem segern på V75. Foto: Lennart KihlmanMed ett undantag var det klent med värmländska framgångar under V75-tävlingarna men Equal To None var den räddade äran då han med Carl Johan spurtade till seger i det klass 2-försök som hade int
Läs mer här

Continue Reading

Trending