Connect with us

Travtips

Stallduellen i V86-1: ”Ingen tar en längd”

Published

on

” Frode Hamres hästar går mycket bra och är aktuella när V86 kommer till Norge. I kväll på Bjerke selar han ut fyra hästar varav två gör upp i en duell i den första avdelningen. ANNONS: Köp din andel i Chanssystemet här   ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Kahlil De Burca rasar mot galoppförbundet efter tvist

Published

on

” En av landets största galopptränare Kahlil De Burca har fråntagits sin tränarlicens. Enligt förbundet beror den indragna licensen på obetalda fakturor och skulder. – De har konstant avvisat mina betalningar av ren illvilja, rasar De Burca.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V86-snacket: ”Nu kör vi offensivt – tror på bra chans”

Published

on

” Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Med Expressen Premium får du V86-snacket med: ” Lättlästa och genomarbetade tränarkommentarer – Uppskattade Tidsranken ” Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att g
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V64: Konkurrenterna känns lite vassare

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending