Connect with us

Travtips

Stor jackpot och fina treåringslopp

Published

on

” Kvällens V64 omgång är – precis som V75 i morgon – på Färjestads travbana. Vi får se två fina treåringslopp, det så kallade E3 Consolations. För dom som inte riktigt klarade av att kvala in till E3 finalerna imorgon. Som lök på laxen fick vi med oss ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending