Connect with us

Travtips

Lövgren: ”Jag har rullats i smutsen”

Published

on

” Joakim Lövgren förbjuds att använda körspö i ett år.  Ett beslut som mötts av hård kritik i trav-Sverige.  Nu skriver Lövgren själv om beslutet i ett mejlutskick.  ”Mitt varumärke har skadats och jag har rullats i smutsen”, skriver tra”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending