Connect with us

Travtips

Amatörtränarens nya succé – startar på V75

Published

on

” Hon började som hästskötare hos bröderna Hamre för att sen rida monté och är nu en framgångsrik amatörtränare. Hon har bara två hästar i träning men en av dem ” ögonstenen Namur – startar på V75 i helgen. ” Det känns jättehäftigt, säger tränardebutant”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending