Connect with us

Travtips

Formen är bättre än resultatraden visar

Published

on

” Ulf Ohlsson är en av världens allra bästa travkuskar. Med Expressen Premium får du nu ta del av hans tankar kring onsdagens V86-omgång. Vem är Ulf Ohlssons bästa chans ” och bästa spik”   ” Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge l”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending