Connect with us

Travtips

Formen är bättre än resultatraden visar

Published

on

” Ulf Ohlsson är en av världens allra bästa travkuskar. Med Expressen Premium får du nu ta del av hans tankar kring onsdagens V86-omgång. Vem är Ulf Ohlssons bästa chans ” och bästa spik”   ” Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge l”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Foppas” utbrott – flydde ut i skogen

Published

on

” Att hockeylegendaren Peter Forsberg hade en vinnarskalle utöver det vanliga på isen är ingen nyhet. Men känslorna kan svalla över även för traventusiasten Peter Forsberg. ” Då gick jag faktiskt ut i skogen och satte mig på en stubbe, avslöjar”Foppa”.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag kan inte lita på jättefavoriten

Published

on

” GS75 avgörs den här veckan på Hagmyren. Här är Eskil Hellbergs bästa spel i omgången.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Superutdelning på V75 efter skrällfesten

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending