Connect with us

Travtips

Från mardröm till lycka – spelet bakom skandalen

Published

on

” Historien har varit lång, utdragen och inneburit en känslomässig berg- och dalbana. Inom 24 timmar undslapp stjärntränaren Daniel Redén vidare bestraffning för sitt ansvar som tränare i Propulsionhärvan – och vann ett av Sveriges största travlopp.&nbsp
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Olle Goop hedras med en minnesfond

Published

on

Björn Goop tillsammans med Olle Goop. Foto: Sören Andersson/TTDet har gått en knapp månad sedan Olle Goop lämnade oss.Nu står det klart att han kommer att hedras med en minnesfond.Sedan tidigare har Björn Goop haft fonden Björntaget för att underlä
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V64: Konkurrenterna känns lite vassare

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ulf Ohlssons tips inför V75 på Gävle

Published

on

” Fyra intressanta uppsittningar. Ulf Ohlsson har en spännande lördag framför sig.
Läs mer här

Continue Reading

Trending