Connect with us

Travtips

V75 i sista stund: ”Gjort bra lopp mot tufft motstånd – enklare nu”

Published

on

V75 drar norrut till Bergsåker i Sundsvall den här veckan och dessbättre för de aktiva ser den värsta kylan ut att ha lagt sig över helgen då prognosen säger sex minusgrader. Omgången är typisk vintrig och håller inte så hög kvalité. Det är jackpot och A
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Bara att titta – där är vi före ridsporten”

Published

on

” Som hoppryttare hade han aldrig möjlighet att behålla de bästa hästarna.  Inom travsporten öppnades nya dörrar.  Med Oasis Bi fick Stefan P Pettersson uppleva en riktig stjärnhäst ” fullt ut.  ” Hade det varit en hopphäst så hade någon
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Equal To None fixade hemmaseger på V75

Published

on

Equal To None tog hem segern på V75. Foto: Lennart KihlmanMed ett undantag var det klent med värmländska framgångar under V75-tävlingarna men Equal To None var den räddade äran då han med Carl Johan spurtade till seger i det klass 2-försök som hade int
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Disco Volante tog revansch på V75

Published

on

” Senast blev det galopp direkt.  Under lördagen var Disco Volante tillbaka igen.  Då hade skötaren Jenny Gustafsson svårt att hålla tårarna tillbaka.  – Jag avgudar den här hästen, säger hon i V75 Direkt. 
Läs mer här

Continue Reading

Trending