Connect with us

Travtips

Mikael Wikstrand om V75-succén – hans häst tjänade över en halv miljon kronor

Published

on

Foto: NWT RedaktionMan brukar önska varandra ett gott slut på året.För Mikael Wikstrand och fyra lagkamrater i Färjestad blev det ett exceptionellt bra slut när deras häst Dwayne Zet vann på V75 och tjänade 537 629 kronor på nyårsafton.”Det var ga
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Vi spikar fjolårets Elitloppshäst här

Published

on

V86 tips: Vi spikar fjolårets Elitloppshäst här
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

?Det var obehagligt ? tappat tron på folk?

Published

on

Det var efter en otäck på olycka på Gävletravet som Ante Lisell hävdade att hästen Torvald Grimm skulle avlivas. ? Det blir lugnast för honom, det går inte att hålla på med en farlig häst. Att sälja honom som ridhäst kan jag inte heller ha på mitt samvete
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

De diskvalificerade sig själva från gnäll

Published

on

Styrkedemonstrationerna Solvallas V75-finaler blev inget vidare spelmässigt. Men toppinsatserna stod som spön i backen. Frank S.H. är en stenhård treåring som blir riktigt spännande i år, Borups Victory är visserligen kvar i silverdivisionen? men visst vinner
Läs mer här

Continue Reading

Trending