Connect with us

Travtips

Chockas av spiken: ”Lägg av Björklund!”

Published

on

” Det var en omöjlig rad i fjol när V75 Champion avgjordes på Åby. Expressens experter uppskattar att det är välfyllda lopp på lördag och att svårighetsgraden är hög. Två av deltagarna är oväntat överens om spikarna” ANNONS: Köp en andel i systemfö
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending