Connect with us

Travtips

Svenska stjärnstoet är en stark utmanare

Published

on

” Det är ett lopp som håller mycket hög klass som ska avgöras på Vincennes under lördagseftermiddagen. Vi har dubbla svenska segerkandidater i lördagens High Five-lopp, men de stöter på tufft motstånd i en riktig segerstaplare som startar från bakspår”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Olle Goop hedras med en minnesfond

Published

on

Björn Goop tillsammans med Olle Goop. Foto: Sören Andersson/TTDet har gått en knapp månad sedan Olle Goop lämnade oss.Nu står det klart att han kommer att hedras med en minnesfond.Sedan tidigare har Björn Goop haft fonden Björntaget för att underlä
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V64: Konkurrenterna känns lite vassare

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ulf Ohlssons tips inför V75 på Gävle

Published

on

” Fyra intressanta uppsittningar. Ulf Ohlsson har en spännande lördag framför sig.
Läs mer här

Continue Reading

Trending