Connect with us

Travtips

Mäster Sauron skrällde på vinterbanan

Published

on

Trots att banovalen fått ta emot drygt tre decimeter snö under måndagen bjöds det på en fin vinterbana. Banpersonalen under ledning av banmästare Marcus Hultman hade gjort ett bra jobb och vi fick se en hel del toppinsatser. Bland annat travade Randemar
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ulf Ohlssons tips inför V75 på Gävle

Published

on

” Fyra intressanta uppsittningar. Ulf Ohlsson har en spännande lördag framför sig.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Olle Goop hedras med en minnesfond

Published

on

Björn Goop tillsammans med Olle Goop. Foto: Sören Andersson/TTDet har gått en knapp månad sedan Olle Goop lämnade oss.Nu står det klart att han kommer att hedras med en minnesfond.Sedan tidigare har Björn Goop haft fonden Björntaget för att underlä
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V64: Konkurrenterna känns lite vassare

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Trending