Connect with us

Travtips

Olivers V75-spaning: 47 miljoner i jackpot – här är dragen du inte får missa

Published

on

”Oliver Johansson ger er full koll på helgens V75-omgång.Oliver Johansson bjuder på sin spaning inför lördagens V75-omgång. Det finns en hel del intressanta namn att kika på ” och blir det miljonutdelning” Dessutom tycker han till om V4-startlistorna, oc
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Tillbaka efter fiaskot: ”En helt galen dag”

Published

on

Under midsommarsöndagen landar V75-cirkusen traditionellt i den småländska sommarpärlan Kalmar. Det handlar om Kalmarsundspokalen och banans största travdag med flera tusen åskådare. Och inte nog med det eftersom dagen kryddas med jackpot. – Det blir en
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Räkna inte bort miljonvinnaren

Published

on

V86 tips: Räkna inte bort miljonvinnaren
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Han får sin drömflytt – lämnar nu Sverige

Published

on

Han har vunnit närmare 1300 lopp och varit en av landets ledande kuskar under flera år. I vintras åkte Rikard N Skoglund över Atlanten och tillbringade drygt tre veckor hos travtränaren Per Engbloms i Jacobstown i delstaten New Jersey. Det blev succé. –
Läs mer här

Continue Reading

Trending