Connect with us

Travtips

”Då måste det vara livstidsavstängning”

Published

on

” När några av de största skandalerna inom travsporten briserat de senaste åren har den norska chefsveterinären Anne Wangen varit en återkommande figur.  I vår är det åtta år sedan hon tillträdde sin tjänst och hennes dagliga kall är att skydda häst
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending