Connect with us

Travtips

Härlig premiärdag i Åmål för Hultman

Published

on

En av Marcus Hultmans vinster kom med Bikila. Foto: Björn MartinssonÅmålstravets säsongspremiär som var en breddsportdag gynnades av fint väder och det var roligt att se så mycket folk på publikplatserna.Marcus Hultman hade en härlig afton på sin for
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Ni ska ta med min häst till låg procent

Published

on

Ni ska ta med min häst till låg procent
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg”

Published

on

Sandra om V75: ”Det är vår stora helg” – P4 Norrbotten
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Travstjärnan blir av med licensen

Published

on

I början av förra veckan drog Skatteverket in F-skattsedeln för Robert Bergh Travstall Aktiebolag. Skälet var bristande redovisning/betalning. Åbytränaren Bergh, som har 50 hästar på sin träningslista, har haft en dryg vecka på sig att yttra sig till Svensk
Läs mer här

Continue Reading

Trending