Connect with us

Travtips

”Han kommer skapa en ny era inom sporten”

Published

on

” Francesco Zet vann Kungapokalen som väntat. Då sparades det inte på krutet gällande lovorden. – Får han ihop alla bitar kan han inom 1-2 år vända upp och ner på travsporten och skapa en ny era, säger tränaren Daniel Redén i V75 Direkt.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

V75-tips med Fredrik Edholm inför omgången på Åby

Published

on

Premium: Expressens Fredrik Edholm är med närmare 7 miljoner inspelat på andelsspel under 2022 en av landets hetaste spelexperter. Med Edholms omfattande V75-guide får du allt du behöver inför lördagens omgång på Romme. Välkommen att ta rygg på Edholmsidéer
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Kommer gå snabbare att lösa klimatkrisen

Published

on

Lotterier och nummerspel är en stor del av svenskarnas spelande. En satsad slant som ger drömvinsten. På skicklighetsspelen är Stryk-, Europa- och Topptipset populära inslag, men det är bara travet och V75 som kan erbjuda en vinst på 50 miljoner som ensam
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Fem procent på spiken”Tackar allra ödmjukast

Published

on

Pam Trot (V75-6) gned ihop en trehundring under sin första säsong och var med och högg i flera V75-lopp. Årsdebuten är avklarad, hon är rätt inne i loppet och från ett passande springspår är hon ett hett bud. Och bäst av allt. Första med Magnus A Djuse
Läs mer här

Continue Reading

Trending