Connect with us

Legolas

Legolas tränades och kördes av Thomas Nilsson, som var från Malmö. Legolas startade sin karriär med 19 raka segrar och efter den dunder-inledningen så blev han fort en publik-favorit. Legolas räknas ibland som den häst som gjort mest för travsporten och ses att ha utvecklat den mycket på egen hand. Den segern som varit störst i Legolas karriär är när han vann Åbys Stora Pris år 1983. Men det var inte alltid så här. Utan under Legolas uppväxt så hade han istället för att man såg han bli starkare och större varje dag och att vägen till storhet var helt rak, så var vägen väldigt krokig och hans uppväxt möttes av många motgångar.

Insprungna pengar: 3 miljoner
Segrar: 35 på 93 starter
Kuriosa: Efter avslutad karriär stod ATG för allt foder resten av hans liv som ett tack för allt han gjort för svensk travsport.

Published

on

Continue Reading

Travtips

Petter Karlsson lämnar -rebro ” blir Färjestadstränare:”Man måste våga utvecklas”

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Det var svenskt trav när det är som sämst

Published

on

” Singelstrecket är givet. När det kommer en viking. Från kallblodskungens stall. ”
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Jag går emot strömmen och spikar i öppet lopp

Published

on

” Nu är stjärntränaren Robert Berghs V75-genomgång ännu bättre ” och informationen om hans hästar mer utförlig!  I genomgången får du:  – Matig analys av varje V75-lopp – Berghs getingbetyg på vinstchanserna ” Huvudlag, vagn och balans på al”
Läs mer här

Continue Reading

Trending