Connect with us

Legolas

Legolas tränades och kördes av Thomas Nilsson, som var från Malmö. Legolas startade sin karriär med 19 raka segrar och efter den dunder-inledningen så blev han fort en publik-favorit. Legolas räknas ibland som den häst som gjort mest för travsporten och ses att ha utvecklat den mycket på egen hand. Den segern som varit störst i Legolas karriär är när han vann Åbys Stora Pris år 1983. Men det var inte alltid så här. Utan under Legolas uppväxt så hade han istället för att man såg han bli starkare och större varje dag och att vägen till storhet var helt rak, så var vägen väldigt krokig och hans uppväxt möttes av många motgångar.

Insprungna pengar: 3 miljoner
Segrar: 35 på 93 starter
Kuriosa: Efter avslutad karriär stod ATG för allt foder resten av hans liv som ett tack för allt han gjort för svensk travsport.

Published

on

Continue Reading

Travtips

En sak som gäller: Höj prispengarna

Published

on

” Drygt en halv miljon för att få starta. Svanen tror hårt på Ecurie D..
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Chansen är god – trots tuffa läget”

Published

on

Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Vi ser inga spöken – bästa hästen vinner

Published

on

” I veckans första guide till lördagens V75-omgång ingår: ” Bästa spikarna – Spetsdragen – Skrällbuden – Unika statistiken – Startlistorna – Kommentarer och odds på alla hästar – Expressens rankning – Systemförslag ” Läs alla Expressens tips med
Läs mer här

Continue Reading

Trending