Connect with us

Legolas

Legolas tränades och kördes av Thomas Nilsson, som var från Malmö. Legolas startade sin karriär med 19 raka segrar och efter den dunder-inledningen så blev han fort en publik-favorit. Legolas räknas ibland som den häst som gjort mest för travsporten och ses att ha utvecklat den mycket på egen hand. Den segern som varit störst i Legolas karriär är när han vann Åbys Stora Pris år 1983. Men det var inte alltid så här. Utan under Legolas uppväxt så hade han istället för att man såg han bli starkare och större varje dag och att vägen till storhet var helt rak, så var vägen väldigt krokig och hans uppväxt möttes av många motgångar.

Insprungna pengar: 3 miljoner
Segrar: 35 på 93 starter
Kuriosa: Efter avslutad karriär stod ATG för allt foder resten av hans liv som ett tack för allt han gjort för svensk travsport.

Published

on

Continue Reading

Travtips

Tidiga V75-tips inför omgången på Åby

Published

on

” SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen. Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna. Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Åby.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

Nobbad av Solvalla – körde in 71 miljoner

Published

on

” Hon nekades att bli proffs på Solvalla. När Catarina Lundström, 63, slutade var hon Sveriges framgångsrikaste kvinnliga travtränare någonsin. – Jag ansågs väl inte duga i början av karriären, säger Lundström.
Läs mer här

Continue Reading

Travtips

”Löjligt lågt tempo – ska inte gå att vinna”

Published

on

” Conrad Lugauer åkte upp till Bergsåker med ett mål, skaffa startpoäng med Ferrari Sisu.  Resultatet: Seger efter en sylvass spurt.  – Då ska man inte kunna vinna från sista position
Läs mer här

Continue Reading

Trending